MARGIT SANDVIKS GLASSGLEDER

ENERGI/FEMININITET/KVALITET
smykke

OM GLASSGLEDER

GLASSGLEDER

Glassfigurer og smykker passer perfekt som gaver til en hver anledningen, utsmykning i eget hjem, eller som samleobjekter. Hvert enkelt produkt er delt, skjært og montert for hånd, og er derfor unike i utseende.

margitjobb

GLASSFUSING

Glassfusing er en teknikk innen glasskunst der man skjærer og former glass, for så å fuse (smelte) det sammen. Dette er en metode der man får brukt sine kreative evner til å lage mange ulike og flotte produkter i glass. Under PRODUKTER finnes et lite utvalg, og alt kan lages på bestilling.

SE MER
margitjobb

FOTOFUSING

Fotofusing er overføring av digitale bilder og ønsket tekst på glass. Teknikken kan brukes til å produsere mange ulike personlige produkter som dåpsplatt, bryllupsbilder, barneportrett eller jubileumsgaver. Et utvalg av fotofusingproduktene finnes under SPESIALPRODUKT, og alle kan lages på bestilling. Disse produktene passer perfekt som gaver til spesielle anledninger, eller som gode minner.

SE MER
babybilde

OM MARGIT

MARGIT SANDVIK

Margit har jobbet med glassfusing og kunstneriske uttrykk siden 2009. Hun har utdannelsen sin fra Skogn Folkehøgskole og flere ulike kurs fra GlassForum på Averøy. Hun har deltatt på en rekke utstillinger, og har både verksted og utsalgssted på Kunstlåven på Angeltrøa hovedgård i Trondheim. Produktene hennes kan også kjøpes ved en rekke ulike gallerier og husfliden over hele Norge, eller bestilles.

TA KONTAKT
margit

SAMARBEIDSPARTNERE & UTSALGSSTEDER

kunstlaaven
husfliden
varanger
arctandria
siv
graff
huldra
merete